- 25 dkg tepertő,
- 1 fej hagyma (zöld, vörös, lila ízlés szerint),
- 1 csapott ek ételízesítő,
- 2 db kemény tojás (ha rövid időn belül fogyasztjuk el!),
- ízlés szerint bors, mustár, petrezselyemzöld
A tepertőt ledarálom, s a végén a hagymát is, mert jól kitisztítja a darálót. A tojás reszelhető vagy darálható. Alaposan összekeverjük, egy éjszakát állni hagyjuk, hogy összeérjen.
1. A fokhagymát megtisztítom és a gerezdeket alaposan átnyomom. 2. Az így kapott pürét jól elkeverem a mustárral és őrölt fekete borssal ízesítem.
Elkészítési idő: Nehézség: NehézA főtt csirkehúst leszedegtjük a csontokról, késsel egészen apróra vágjuk, a hús szálirányára merőlegesen. Elkeverjük a zsírral és egy részét mixerrel pürésítjük, a többit darabosa...
Elkészítési idő: 30 perc Nehézség: Könnyű1. Félbevágom az avokádót, a belsejét egy tálba kanalazom és kissé szétnyomkodom villával. 2. A cukkinit meghámozom,majd apróra kockázom ( amilyen apróra csak megy). A paradicsom...
Elkészítési idő: 15 perc Nehézség: KönnyűA hozzávalókat összeolvasztjuk, tálalásig néhány órán át a hűtőszekrényben érleljük, majd megszórjuk frissen vágott metélőhagymával.
Elkészítési idő: 15 perc Nehézség: Nehéz