menu

Családireceptkönyv.hu

Fasírt


Írta:

Elk. idő: 1 óra
Adag: 2-3
Nehézség: Könnyű
print

Hozzávalók:


50 dkg darált hús
2 tojás
1 zsemle vagy kenyér tejben áztatva, kinyomkodva

bors

Elkészítés:


A húst fűszerezzük hozzá adjuk a tojást és zsemlét/kenyeret, majd jól elkeverjük. Gombócot formázunk lisztben megforgatjuk és megsütjük.

Kinek a kedvence ez a recept?


favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept tipusa:


Sertés húsból készült ételek,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
Avatar
Írta: Ruman Imre
Kemencés tarja
Kemencés tarja

A húsok mindkét oldalát sózzuk, borsozzuk, megszórjuk a fűszerekkel és hűtőbe tesszük fél órára. A krumplit megpucoljuk és egy kiolajozott tepsi aljára szeleteljük, megsózzuk és...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar A rántott hús készítés fortélyai (Sok év tapasztalat
A rántott hús készítés fortélyai (Sok év tapasztalat

A csirkemelleket felszeleteljük, átmossuk és két folpack között kiklopfoljuk, hogy a hús rostjai fellazuljanak. Esetleg nagyon enyhén a húsokat klopfolás után meg lehet sózni, ha v...

Elkészítési idő: 60 perc
Nehézség: Könnyű
share
Avatar Tejszínes-mustáros karaj sajttal, sonkával töltve
Tejszínes-mustáros karaj sajttal, sonkával töltve

Először a kicsit kiklopfolt sózott borsozott szeleteket betöltjük, feltekerjük és forró serpenyőben kevés olajon át pirítjuk,hogy pörzs anyag keletkezzen és a rostokat ezzel le is...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: Imre
Ravioli paradicsommártásban
Ravioli paradicsommártásban

1. A tészta hozzávalóit alaposan összegyúrjuk, és fóliába csomagolva 1 órán keresztül pihentetjüka hűtőben. (Ez idő alatt kényelmesen el tudjuk készíteni a tölteléket és a mártást...

Elkészítési idő: 1 óra
Nehézség: Könnyű
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció assignment_ind Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk