A
A
Először is fogjátok a vöröshagymát és kevés olajon kezdjétek el párolni. A répát pucoljátok meg, vágjátok karikára és dobjátok a hagyma mellé. Ami mindenképp kell bele, az egy kis...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA zöldségeket és a húst előkészítjük, feldaraboljuk. Egy lábasban megolvasztjuk a zsírt, majd megpároljuk a hagymát, a paradicsomot és a paprikát. Hozzáadjuk a báránycombot, a fok...
Elkészítési idő: 100 perc Nehézség: KözepesAz apróra vágott hagymát megdinszteljük, rádobjuk a felkockázott húst, megpirítjuk, kis vizet aláöntünk, és pirosparikával, sóval ízesítjük, hozzáadjuk a zúzott fokhagymát, a kömén...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA húst megtisztítjuk, majd kis kockákra vágjuk. A hagymát megpucoljuk, apróra vágjuk, majd a felforrósított zsiradékon lassú tűzön megfonnyasszuk. Hozzáadjuk a húst, és lassú tűzö...
Elkészítési idő: 90 perc Nehézség: Nehéz