G
G
G
A tetejét megkenjük fokagymás tejföllel és megszórjuk sajttal
Elkészítési idő: 10 Nehézség: KönnyűA besózott, kiklopfolt tarjaszeleteket paprikás lisztbe forgatva olajon hirtelen mko-n átsütjük, kiszedjük, majd az olajon nagyobb kockára vágott hagymát dinsztelünk, visszarakjuk...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű1. A hússzeleteket megmossuk, szárazra töröljük, enyhén kiverjük, majd gyengén sózva fél óráig állni hagyjuk. 2. Ezután lisztbe forgatjuk, kevés forró olajon a szeletek mindkét...
Elkészítési idő: Nehézség: NehézA tarját keresztirányban bevagdossuk. Ételízesítővel alaposan bedörzsöljük borssal, az apróra vágott fokhagymával és vöröshagymával megszórjuk ízlés szerint. A tepsibe öntünk eg...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű