4 nagyobb szelet hús, 4 kis fej vöröshagyma, 4 gerezd fokhagyma, só, paprika, liszt
A besózott, kiklopfolt tarjaszeleteket paprikás lisztbe forgatva olajon hirtelen mko-n átsütjük, kiszedjük, majd az olajon nagyobb kockára vágott hagymát dinsztelünk, visszarakjuk a húst, apróra vágott fokhagymával megszórjuk, felöntjük annyi vízzel, hogy éppen csak ellepje és puhára főzzük.(sertéstarja 25-30’, marha felsál 40-50’)
A csülköt megtisztítjuk, kicsontozzuk és bőrével együtt nagyobb darabokra vágjuk. (Lehetőleg minden darabba jusson bőr is, hús is.) Egy magas falú tepsit vagy tűzálló tálat ki...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű1. A hozzávalókat nagyon alaposan összegyúrjuk, lehet keverőgéppel is, egynemű pépet kapjunk. 2. A sütőt beállítjuk grilles-hőlégkeverésesre. 3. A tepsit egy kis olívaolajjal kik...
Elkészítési idő: 40 perc Nehézség: Könnyű1. A hagymát apróra vágjuk, megpirítjuk, pirospaprikával megszórjuk, 2 ek vízzel felengedjük, majd zsírjára pirítjuk. 2. A fokhagymát és a köményt hozzáadjuk, a kockára vágott...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűElőkészülünk: felvágjuk apróra a hagymát, paprikát, paradicsomot, felkockázzuk a húst, a krumplit, a répát és nagyobb darabokba vágjuk a fehérrépát. Kókuszolajon üvegesre párol...
Elkészítési idő: bő 1 óra Nehézség: Könnyű