menu

Családireceptkönyv.hu

Avokádókrém ahogy helena készíti


Írta:

Elk. idő: 10 perc
Adag: 2 fő
Nehézség: Könnyű
print

Hozzávalók:


hozzávalók / 2 adag

1 közepes db avokádó
2 ek tejföl (vagy krémsajt)
só ízlés szerint
bors ízlés szerint
1 tk citromlé
3 gerezd fokhagyma

Elkészítés:


Az avokádót megtisztítjuk, villával szétnyomkodjuk.
Sózzuk, fűszerezzük, citrommal ízesítjük, hozzákeverjük a tejfölt vagy a sajtot, és a fokhagymát.
Fokhagymás pirítós kenyérre kenjük.

Avokádókrém ahogy helena készíti

Kinek a kedvence ez a recept?


favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept tipusa:


Egyéb ételek,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
Kolbászos krémsajtos batyuk
Kolbászos krémsajtos batyuk

A langyos tejben a cukorral felfuttatjuk az élesztőt, majd a többi hozzávalóval begyúrjuk a tésztát. Jól kidolgozzuk, és 1 órát langyos helyen kelesztjük. A töltelékhez a kolbás...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: Erika
Magyaros májpástétom
Magyaros májpástétom

A kockára vágott szalonnát megpirítjuk, majd a zsírjában megpirítjuk a szintén kockára vágott hagymát. Ezután kis vizet öntünk rá, és fedő alatt puhára pároljuk. Amikor megpuhult...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar Karfi­ol­zsemle
Karfi­ol­zsemle

1. Melegítsd elő a sütőt 200 fokra. 3. A morzsalékotkeverd össze a tojással, sajttal, lisztekkel, sütőporral, fűszerekkel. 4. Formázz kb. 2 cm magas korongokat a masszából, eze...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
BURGONYAFASÍRT
BURGONYAFASÍRT

A burgonyát meghámozzuk, kockára vágjuk és sós vízben megfőzzük, majd leszűrjük és összetörjük, mintha pürét készítenénk. Langyosra hűtjük és hozzáadjuk a vajat, majd a tojásokat,...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció assignment_ind Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk