8 csirkecomb
1 egész fej fokhagyma
3 szál rozmaring
1 evőkanál liszt
3 dl száraz fehérbor
só, bors
olaj
A húst megmossuk, átkenjük a fűszerekkel, majd beleforgatjuk a lisztbe. Forró olajban megsütjük a húsokat, majd felöntjük a borral és hozzáadjuk a fokhagymagerezdeket és a rozmaringot. Lefedve készre pároljuk. Amikor a bor nagy része elpárolog és a húsok is megpuhultak, tálalhatjuk is.
1. A töltelékhez a vízbe áztatott zsemléket kinyomkodjuk, hozzáadjuk a tojásokat, az apróra vágott petrezselyemzöldet, az 1 evőkanál olajat, ízlés szerint fűszerezzük sóval, őrölt...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA húsokat átkenjük a fűszerekkel és egy tepsibe tesszük őket. A zúzott fokhagymát belekeverjük az olajba, hozzáadjuk a paradicsomszószt és a bort, ezzel öntjük le a csirkét. A lime...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűTisztítsuk meg a csirkemelleket, és a fél melleket hagyjuk egy darabban. A fokhagymát törjük össze. Hideg vízben keverjük el csomómentesen a keményítőt. Adjuk hozzá az olajat. K...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA kolbászt felkarikázzuk és egy serpenyőbe tesszük, átsütjük. A csirke-combokat kettévágjuk, sózzuk, borsozzuk, és a kolbász kisült zsírján néhány percig pirítjuk, majd kivesszük a...
Elkészítési idő: Nehézség: Nehéz