1 kis fej zsenge káposzta
1 alma
1 nagyobb sárgarépa
1 narancs
fél doboz konzerv darabolt ananász
10 dkg majonéz
1 pohár tejföl
só
bors
A káposztát legyaluljuk vagy vékony szálakra vágjuk. Az almát felkockázzuk, a répát vékony csíkokra vágjuk vagy lereszeljük. Tálba tesszük a darabolt ananásszal együtt, sózzuk, borsozzuk, meglocsoljuk a narancs kifacsart levével, összeforgatjuk.
A majonézt a tejföllel összekeverjük, a káposztára öntjük, alaposan összeforgatjuk, és hűtőben érleljük 1-2 órát tálalás előtt.
Az összeset fonnyasztani
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűAz amarántot kb kétszerannyi vízben puhára főzzük (ha idő előtt elfogy a víz, pótoljuk). Felvágjuk a paradicsomot és a hagymát. Összekeverjük a hozzávalókat, ráöntjük az olajokat é...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA krumplit héjában megfőzzük, majd megpucoljuk és szeletekre vágjuk. A tojást keményre főzzük, felszeleteljük. A többi hozzávalóból mártást készítünk, majd óvatosan belekeverjük...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA tojásokat megfőzzük, majd felszeleteljük és egy tálba tesszük. A hagymát apróra vagdossuk, ráöntjük a citromlevet és hozzáadjuk a tojásokhoz. A joghurtot, a tejfölt, a mustárt és...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű