25 dkg egyforma nagy, öblös csiperkegomba,
20 dkg juhtúró.
Úgy tisztítjuk meg a gombát, hogy el ne törjön. Rakjuk száraz bádogtepsibe, majd töltsük meg a juhtúróval. Még ízletesebb ha a túróhoz, apróra vágott újhagymát, petrezselymet is kavarunk. Forró sütőben megsütjük.
Egyik kedvenc ételem a majonéz (ritkán használt magyar nevén olajvaj), szinte mindenhez képes vagyok enni belőle. Ugyanakkor nem szeretem azt a fehér, kenőcsös állagú bolti vacakot...
Elkészítési idő: 30 perc Nehézség: KözepesFelkockázzuk,szeleteljük a hozzávalókat. Összekeverjük az öntettel. 2 óra hűtés
Elkészítési idő: 15 perc Nehézség: KönnyűA zöldségeket nagy lyukú reszelőn lereszeljük. Besózzuk enyhén, közben kikerverünk kristálycukrot citromlével (kb. 1 dl), ugyanannyi olivalolajat adunk hozzá, mint citromlé. A ler...
Elkészítési idő: 30 perc Nehézség: KönnyűFleisch würfeln und würzen. Ich gare es in einem Dämpfkorb (man kann es auch in Ofen machen oder anbraten). Eier, Paprikaschote und Gurken klein würfeln (man kann auch noch Zwiebe...
Elkészítési idő: Nehézség: Nehéz