4 db csirkemell
8 szelet sonka
8 szelet sajt vagy 15 dkg reszelt sajt
3-4 tojás
liszt
zsemlyemorzsa
só
bors
A csirkemellet felvágjuk szép szeletekre. Sózzuk, borsozzuk. Mindegyik szeletre teszünk 1-1 szelet sonkát és sajtot, és félbehajtjuk. A szokásos módon panírozzuk - liszt, tojás, zsemlyemorzsa. Majd a serpenyőbe olajat öntünk és nem túl forró olajban mindkét oldalukon szépen átsütjük nagyjából 5-7 perc alatt. /Nekem 6 fokozat van a tűzhelyen, 4-esen szoktam készíteni/.
Egy serpenyőben forrósítsuk fel a zsiradékot és nagyjából 5 percig süssük benne, a csirkecomb mindkét oldalát. Az elősütött csirkecombokat, egy jénai tálba rakjuk. A serpenyőbe...
Elkészítési idő: 40 perc Nehézség: KönnyűAz újhagymát, a fokhagymát, és a petrezselyemzöldet vágjuk fel apróra, majd keverjük össze a túróval. Ezután ízlés szerint sózzuk, borsozzuk, adjuk hozzá az egész tojásokat, maj...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű1. A csirkéket megtisztítom, majd alaposan bedörzsölöm sóval, és állni hagyom legalább fél órát. 2. A zsemléket beáztatjuk ízlés szerint tejbe vagy vízbe. 3. A gombát és a...
Elkészítési idő: Nehézség: NehézA csirkecombokat alaposan megmossuk, a bőrét leszedjük, kicsontozzuk, a húst csíkokra vágjuk. A brokkolit rózsáira szedjük, megmossuk és forrásban levő vízben roppanósra főzzük....
Elkészítési idő: 40 perc Nehézség: Könnyű