Brokkoli, krumpli, só, bors, cukorborsó, olívaolaj
Krumplit kockára vágni a brokkoli torzsájával és a virágjával együtt
Vízben megfőzni, hozzá a cukorborsó
Leszűrni, majd só, bors és olívával megöntjük
Összetörjük krumplinyomóval, de úgy hogy még darabos legyen
A burgonyát megtisztítjuk és megmossuk, majd bevagdossuk. A fűszereket belekeverjük a vajba, és átkenjük vele a burgonyákat, majd beleforgatjuk a felszeletelt petrezselyembe és 180...
Elkészítési idő: 40 perc Nehézség: KönnyűA burgonyát héjában megfőzzük, egy tálban áttörjük. Hozzáadjuk a tojások sárgáját, a lisztet, ízlés szerint a sót és az őrölt szerecsendiót. Villával jól összedolgo...
Elkészítési idő: 40 perc Nehézség: Könnyű1. A burgonyákat megmossuk, és sós vízben majdnem teljesen puhára megfőzzük. 2. Ha nagyobb burgonyánk van, cikkekre vágjuk, ha nem, akkor egyben hagyjuk őket. 3. Betekerjük...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűVágjuk félbe a krumplikat és enyhén sós vízben főzzük pár percig, majd szűrjük le, és hűtsük langyosra. (Nem kell puhára főzni, pár perc előfőzés elegendő.) Óvatosan vájjuk ki a b...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű