2 db csirkemell filé
szeletelt bacon
1 ek mustár
olaj
só
bors
A csirkemelleket két ujjnyi csíkokra vágjuk és beletesszük egy tálba. Sózzuk, borsozzuk, meglocsoljuk olajjal és hozzáadjuk a mustárt. Ezt jól összekeverjük, hogy mindenhol érje az olajos pác a húst.
1,5-2 órára hűtőbe tesszük, majd egyenként baconbe tekerjük a csirkemell csíkokat.
Sütőbe rakjuk kis olajat és vizet rakunk alá, majd 180-200 fokra előmelegített sütőben megsütjük kb. 40 perc alatt.
Jénai aljába kicsi olajat öntünk, majd felcsíkozott csirkemellet az aljára helyezzük. Sajtot lereszeljük, összekeverjük a tejföllel és fűszerkeverékkel, sóval, bazsalikommal, major...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű1. A csirkemelleket kiklopfoljuk, megsózzuk. 2. A tojásokat felverjük, és előkészítjük a barna rizslisztet is egy tányérba. 3. A húst először belehempergetjük a rizslisztbe,...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA húsokat átkenjük a fűszerekkel és kiolajozott hőálló edénybe tesszük. A hagymát apróra vágjuk, a zúzott fokhagymával együtt a paradicsomlébe keverjük, ráöntjük a húsra. A papriká...
Elkészítési idő: 1 óra Nehézség: Könnyű4 tojást kikevertem 2 evőkanál liszttel, majd reszeltem bele 20 dkg sajtot. Fűszereztem sóval, borssal, 3 gerezd fokhagymával és petrezselyemzölddel. majd hozzáadtam 2 darab csirk...
Elkészítési idő: 1,5 óra Nehézség: Könnyű