csirkemell
natúr joghurt
só
bors
fokhagymapor
A csirkemellet apróra vágjuk és megsütjük serpenyőben és közben elkészítjük az öntetet.
Natúr joghurtot összekeverjük pici sóval, borssal és fokhagyma granulátummal.
A kész csirkét leöntjük vele, majd átkavarjuk.
A csirkemellt felszelem, ha szükséges kiklopfolom és befűszerezem a grill fűszerkeverékkel. Kevés olajon mindkét oldalát megpirítom és egy jénaiba vagy tepsibe rakosgatom őket....
Elkészítési idő: 30-35 perc Nehézség: KönnyűMegpucoljuk a gombát, és csíkokra vágjuk. Fontos, hogy ne mossuk meg, mert akkor magába szívja a vizet, és úgy főni fog a saját levében, nem pirulni. Megmossuk, megszá...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA hozzávalókat egy serpenyőben összemelegítjük és a már megsült csirkeszárnyakat (sütőben, vagy valamilyen bundában sült) beleforgatjuk.
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű