csirkemell
zöldségmix
bulgur
só
bors
pirospaprika
Csirkét kockára vágjuk és megpirítjuk olajon/kókuszzsíron.
Közben a zöldségmixet felrakjuk főni és a bulgurt is, mikor megfőttek egybe öntjük őket a csirkés serpenyőbe.
Felöntjük pici vízzel és borssal,sóval és pirospaprikával ízesítem.
A bőrt a húsokon kárósra beirdal (NO SÓ!!) (A húsig lehetőség szerint nem kell bevágni) Teflon serpenyőt (nem ragad le) szárazon felhevít A húsokat egyenként BŐRÉVEL LEFELÉ bele...
Elkészítési idő: Nehézség: KözepesA csirkemellet alaposan fűszerezzük be sóval, borssal, majoránnával. Egy serpenyőbe öntsünk kevés olívaolajat (ha nincs, sima olaj is megteszi). Amikor felhevült, dobjuk bele a szá...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA csirkemellet bevágjuk, mintha zsebet csinálnánk belőle, sózzuk, borsozzuk, megtöltjük a feta és a maci sajttal. Beteketjük bacon szalonnával. Lefedve sütjük fél órát, majd még fé...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűElőző nap a húst besózzuk, késheggyel mélyen, a rostokkal párhuzamosan bemetsszük. Az 5 dkg, kisebb darabokra, valamint a meghámozott, vékony csíkokra vágott fokhagymát a hasadékok...
Elkészítési idő: Nehézség: Közepes