5db nagyobb krumpli
3 dl rizstejszín
2 ek. frissen facsart citrom v lime leve
1 mk só
1 csapott ek mustár
1 mk édesítő
1 késhegynyi őrölt köménymag
1 kis csokor petrezselyem
Héjában megfőzzük a krumplit, leszűrjük és megtisztítjuk. A kihűlt krumplikat karikára vágjuk. A rizstejszínt a mustárral, citromlével, cukorral, sóval , köménnyel. A krumplit óvatosan belekeverjük a mártásba. A petrezselymet rászórjuk.Hidegen tálaljuk.
Rántott gomba, rántott karfiol, zöldségfasírt mellé.
Szalonnát megpirítani, fokhagymát a kisült olajában rövid ideig megpirítani, balzsamesetet és olivát hozzáadni, összetörni a bacont, hozzáadni a vízitormát és a ruccolát, összekeve...
Elkészítési idő: 10 perc Nehézség: KönnyűA krumplit hajában megfőzzük, majd hideg vízbe tesszük (így könnyebb megpucolni), kicsit állni hagyjuk, majd megpucoljuk és felkarikázzuk. A borsót enyhén sós vízben pár perc al...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűAz ananászt kockákra, a tojásokat, póréhagymát karikákra, a sonkát csíkokra vágjuk. A sárgarépát és a sajtot lereszeljük. (Legnagyobb lyukon.) A zellert és a kukoricát lecsepegte...
Elkészítési idő: 20 perc Nehézség: Könnyű