150g hámozott krumpli picikre darabolva
60g sárgarépa picikre darabolva
1 közepes hagyma picikre darabolva
60g kesudió
1 cikk fokhagyma
1/2 tk mustár (dijoni a legjobb)
1,5-2 tk só
1 tk citromlé
1/4 tk tarkabors
1/3 bögre kókuszolaj
A krumplit,répát,hagymát megfőzzük és a többi hozzávalóval pürésítjük.
A hagymákat apróra fölkockázuk és a vöröshagymát elkezdjük az étolajon piritani majd ha már van egy kis szine akkor hozzáadjuk a fokhagymát is. Fölengedjük a vizzel és hozzáadjuk a...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűAranybarnára pirítom de vigyázok hogy ne égessem meg, pirospaprikát szórok bele, összekavarom Ha melegen használom fel mielőtt az ételhez adom kevés hideg vízzel elkavarom Ha h...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA hozzávalókat habosra keverjük. (Nem kell sózni, mert a feta sós.) Húsok töltelékeként használják, de pirítósra is kiváló.
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA napraforgóról leöntjük az áztatóvizet és aprítógépbe tesszük, hozzáadjuk a többi alapanyagot. Összeturmixoljuk, kevés víz hozzáadásával, és addig adagoljuk a vizet, míg kellő sűr...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű