Fasírthoz :
darálthús
vöröshagyma
tojás
só bors paprika
petrezselyem
Leveles tészta , sonka , sajt
Elkészítem a fasírt alapot a hozzávalókból .
A leveles tésztát kinyújtom tepsi nagyságúra , ráteszem a fasírtalapot eloszlatom rajta egyenletesen , majd sonka szeletekkel kirakom , sajttal megszórom egyenletesen és egy bambusz alátét segítségével feltekerem .a tepsit kibélelem szilikonos sütőpapírral Tepsibe teszem tetejét megkenem tojással , megszurkálom villával és megsütöm . Ha kicsit hűlt lehet szeletelni . Sütési idő kb 55 perc .
A cigánypecsenye tarjából készítve a legfinomabb. Annyi vékony szelet szalonnát szelek amennyi szelet húst készítek, majd bevagdosom őket. A szalonnákat beleteszem egy tányérba é...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűÖsszegyúrtam a darált hús az áztatott zsemlével, sóval és a fűszerekkel majd a felét kiolajozott jénaiba simítottam. 4 krumplit héjába megfőztem, karikára vágtam és a ma...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA tojásokat megfőzzük, majd a szeletelővel hosszában és keresztben is átvágjuk. Így apró kockákra hullanak. Ha nincs szeletelőnk, reszelni is lehet. A zsömlét felszele...
Elkészítési idő: 165 perc Nehézség: KözepesA legegyszerűbb, ha kuktában készítjük az ételt. Az apró kockára vágott húsos szalonnának kisütjük a zsírját, és ezen megdinszteljük a felaprított vöröshagymát és az áttört fokha...
Elkészítési idő: 90 perc Nehézség: Közepes