30 dkg trappista sajt
1 közepes tojás
1 púpos ek liszt
Kb. 5-6 dl olaj a sütéshez
30 dkg trappista sajt
1 közepes tojás
1 púpos ek liszt
Kb. 5-6 dl olaj a sütéshez
Ma egy roppant egyszerű, finom és gyors ételt készítettem uzsonnára. Hihetetlen, de a sajt egyáltalán nem folyik szét a forró olajban sütéskor, ajánlom mindenkinek. Bár ez egy kis adag, két felnőtté talán, ezért vagy duplázni érdemes a mennyiséget, vagy egy tartalmasabb leves után kínálni akár csak egy kis mártogatós társaságában vagy egy finom főzelék feltétjeként.
A krémsajtot egy tálban összekeverjük az apróra vágott snidlinggel, a zúzott fokhagymával, frissen őrölt borssal. Tálalásig hűtőben érleljük. Változatosan felhasználható, lehet...
Elkészítési idő: 20 perc Nehézség: KönnyűA kemény tojásokat meghámozzuk, és egész apróra vágjuk. Ha van tojásvágónk, először keresztben, majd hosszában tesszük bele a hámozott tojást, akkor pont jó kis kockákra vágja.) Ös...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyűburgonya 1000 g A krumplit héjában vízben puhára főzzük. A vizet leöntjük, és a krumplit hűlni hagyjuk. Megpucoljuk és karikákra vágjuk. 2. víz 200 ml • kristálycukor 1 TK • só...
Elkészítési idő: : 6 Nehézség: KözepesKeverd össze az olívaolajat és a citromlevet, majd adj hozzá 1-1 kiskanál sót és borsot. Keverd bele a bulgurt, és hagyd állni, amíg összevágod a zöldségeket. Aprítsd fel a petrez...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű