30 dkg trappista sajt
1 közepes tojás
1 púpos ek liszt
Kb. 5-6 dl olaj a sütéshez
30 dkg trappista sajt
1 közepes tojás
1 púpos ek liszt
Kb. 5-6 dl olaj a sütéshez
Ma egy roppant egyszerű, finom és gyors ételt készítettem uzsonnára. Hihetetlen, de a sajt egyáltalán nem folyik szét a forró olajban sütéskor, ajánlom mindenkinek. Bár ez egy kis adag, két felnőtté talán, ezért vagy duplázni érdemes a mennyiséget, vagy egy tartalmasabb leves után kínálni akár csak egy kis mártogatós társaságában vagy egy finom főzelék feltétjeként.
1.A zöldségeket megfőzzük. (Ha nem mirelitből készítjük, akkor a répát a főzés után kockázzuk fel.) 2.Amikor az alaposan leszűrt borsó és répa kihűlt, belekeverjük a felaprított n...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűMossuk meg, majd tisztítsuk meg a zöldségeket és vágjuk karikára, vagy nagyobb kockákra mindet. A következőképpen tegyük a befőttesüvegbe: egy sor paradicsom, rá egy sor fokhagyma,...
Elkészítési idő: 40 perc Nehézség: KönnyűA vajat és a sajtot egy mixerrel alaposan elkeverjük, majd hozzáadjuk a kockára vágott szalámit. A tojásokat nagylyukú reszelőn belereszeljük, ízesítjük sóval ,borssal és a mustárr...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA bőr nélküli tepertőt húsdarálón ledaráljuk. Sózzuk, borsozzuk, belekanalazzuk a margarint és a mustárt. Alaposan összekeverjük.
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű