menu

Családireceptkönyv.hu

Olaszos rántott szelet


Írta:

Nehézség: Könnyű
print

Hozzávalók:


60 dkg sertéskaraj
10-10 dkg vöröshagyma
liszt
25 dkg paradicsom
l evőkanál paradicsompüré
l dl fehérbor
2 tojás
15 dkg zsemlemorzsa
15 dkg sajt
kakukkfű
őrölt bors

olaj a sütéshez

Elkészítés:



Jelenleg itt vagy: Főoldal > Sertés receptek > Sertésszeletek > Olaszos rántott szelet
Olaszos rántott szelet recept


Galéria (1)
Olaszos rántott szelet
Beküldve: 2012.06.16.
Kategória: Sertés receptek
Küldte: Vass Lászlóné
Látták: 56809
Ennyien nyomtatták ki: 246
Konyha: Olasz
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars 5.00 csillag 8 értékelés alapján
Nehézségi szint:
Nincs adat

Elkészítési idő:
60 perc

Mennyiség:
Nincs adat

Mennyibe kerül?
Nincs adat


Hozzávalók:
60 dkg sertéskaraj
10-10 dkg vöröshagyma
liszt
25 dkg paradicsom
l evőkanál paradicsompüré
l dl fehérbor
2 tojás
15 dkg zsemlemorzsa
15 dkg sajt
kakukkfű
őrölt bors

olaj a sütéshez

Elkészítés:

Kevés olajban üvegesre pároljuk az apróra vágott hagymát, beletesszük a feldarabolt paradicsomot, sóval, borssal ízesítjük, és lassú tűzön pároljuk. Hozzáadjuk paradicsompürét, a kakukkfüvet, kevés borral felengedjük, és sűrűre főzzük.

A hússzeleteket kiveregetjük, megsózzuk, lisztbe, felvert tojásba, zsemlemorzsába bundázzuk, és olajban kisütjük.

Tűzálló tálba fektetjük a húsokat, mindegyikre egy vékony szelet sajtot teszünk, meglocsoljuk a sűrű mártással, és egy-egy szelet sajttal lefedjük. Forró sütőben a sajtot ráolvasztjuk.

Olaszos rántott szelet

Kinek a kedvence ez a recept?


favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept tipusa:


Sertés húsból készült ételek,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
Avatar
Írta: Veres Gabi
Kolozsvári káposzta gerslivel
Kolozsvári káposzta gerslivel

Hozzávalók 4-6 adag 20 dkg gersli 50 dkg darált sertéshús 1 nagy fej hagyma fehérbor 3 ek olaj 3 db fél centis kolozsvári szalonnaszelet, kockázva 6 dl tejföl 1 p...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Írta: Anita
GOMBÁS SERTÉSPÖRKÖLT
GOMBÁS SERTÉSPÖRKÖLT

A hagymát apróra vágom, és a húst felkockázom Olajban a hagymát üvegesre párolom, hozzaadom a felkockázott húst,és együtt is párolom kevés ideig Fűszerezem só, bors,kalocsai piro...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar Préselt csülök sonkaprés nélkül
Préselt csülök sonkaprés nélkül

-a csülköt feöntjük vizzel - kb 2 evőkanál sót, fűszerezzük és vajpuhára főzzük -kicsontozzuk ,nagyobb darabokra vágjuk -a zúzott fokhagymát elkeverjükk a pirospaprikával meg 1-...

Elkészítési idő: 24óra
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: Mici Korcz
Szalonnás ,tepsis fasirt
Szalonnás ,tepsis fasirt

A húsba belekavarjuk az összes hozzávalót, és alaposan összedolgozzuk. Ízlés szerint fűszerezzük. Fasírtokat formázunk belőle, és egy félbevágott baconnel körbetekerjük. Sütő papír...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció assignment_ind Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk