Egy pohár bulgur,
2 pohár víz.
1/2 csokor, petrezselyem
1/2 csokor menta,
1 fej lila hagyma
1 uborka
1 paradicsom
3 ek olívaolaj
1 citrom leve
Mindent kicsire kell vágni. A bulgurt megfőzzük, a rizshez hasonlóan. egy villával összekavarod, hozzáöntöd a felvágott zöldségeket és leveleket, egy citrom levet kicsavarod, ráöntöd, 3 ek olívaolajat öntesz rá, sózod és borsozod ízlés szerint.
A padlizsánt kisebb kockákra vágjuk és kevés zsiradékon elkezdjük megpirítani. Sózzuk, borsozzuk, fokhagymát reszelünk rá, majd hozzáadjuk a 2 evőkanál szójaszószt és addig sütjük...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA szárított kenyeret tegyük egy kevéske vízbe, és hagyjuk hadd ázzanak be. Eközben tisztítsuk meg és aprítsuk fel a zöldségeket.Amikor a kenyér megpuhul, facsarjuk ki, majd morzsol...
Elkészítési idő: 15+40 perc Nehézség: KönnyűKókuszolajon a bacon elősütjük. Rátesszük a felszeletelt édesköményt és felöntjük pici vízzel. sózzuk, borsozzuk, reszelt citromhéjjal ízesítjük. 12-15 percig pároljuk. Megszórj...
Elkészítési idő: 30 perc Nehézség: KönnyűA sonkát felkockázzuk és kevés olajban megpirítjuk, hozzáadjuk a borsót és a kukoricát is, egy kevés vizet öntünk alá és fűszerezzük. Hagyjuk 4-5 percen át főni, majd szűrőkanállal...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű