Csirkemell
Só
Bors
Töltelék:
Bacon
Lilahagyma
Krémsajt
Só
Bors
Petrezselyem
Tetejére:
Sajt
A csirkemell közepébe zsebet vágunk. Sózzuk, borsozzuk.
A baconszalonnát megpirítjuk a lilahagymával együtt, ha kihűlt a krémsajthoz keverjük. Sózzuk, borsozzuk, megszórjuk petrezselyemmel. Majd a krémet a csirkemell közepébe töltjük. 180 fokon 30 percet sütjük, majd megszórjuk a tetejét reszelt sajttal és további 10 percig sütjük.
https://youtu.be/kW0inyKHdv0
1. A gombát megtisztítjuk, és vékonyan felszeleteljük. 2. Olívaolajon petrezselyemzölddel, sózva, borsozva megpároljuk. 3. A csirkemellet megtisztítjuk, majd csíkokra vágju...
Elkészítési idő: Nehézség: NehézA húst felszeleteljük és átkenjük a sóval és borssal. A zúzott fokhagymát belekeverjük a paradicsomszószba és adunk hozzá 5-6 evőkanál olajat is, fűszerezzük és átkenjük vele a hús...
Elkészítési idő: 1 óra Nehézség: KözepesA húst megmossuk és 4-5 szeletre vágjuk, átkenjük sóval és borssal, majd forró olajban mindkét oldalát megsütjük. Ezt követően egy kiolajozott tepsibe tesszük a hússzeleteket. A pa...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA húsokat megmostam, felszárítottam, hosszában elfeleztem. Az így kapott 4 húst egyenként a legvastagabb felétől kiindulva majdnem teljesen kettévágtam a vastagságát. Szétnyitottam...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű