menu

Családireceptkönyv.hu

Ricottás göngyölt hús


Írta:

Elk. idő: 1 óra
Adag: 4 fő
Nehézség: Közepes
print

Hozzávalók:


600 g csirkemell

bors
200 g ricotta
petrezselyemzöldje
liszt
tojás
prézli
olaj

Elkészítés:


1. A csirkemellet kiklopfoljuk, sózzuk, borsozzuk.
2. A ricottát kikeverjük sóval, borssal és petrezselyemzölddel.
3. A hússzeleteket megkenjük a krémmel és feltekerjük.
4. Panírozunk.
5. Olajban kisütjük.

Trükkök, tippek, praktikák:


A petrezselyemzöld mellé mehet egy kis oregánó, bazsalikom is.

Kinek a kedvence ez a recept?


favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept tipusa:


Szárnyas Ételek,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
Mustáros csirkecombok serpenyőben
Mustáros csirkecombok serpenyőben

Először bepácoljuk a csirkecombokat: mindkét oldalukat sózzuk, borsozzuk és megkenjük két evőkanál mustárral, majd félretesszük őket. (Nyilván minél többet áll, annál jobb, de nem...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Csirkemáj - Baconben sült csirkemuffin
Csirkemáj - Baconben sült csirkemuffin

1. 1 pohár tejfölt kikeverünk ételízesítővel, borssal, fokhagymával. 2. Hozzákeverjük a reszelt sajtot, az apró kockára vágott lila hagymát és a tojássárgáját. 3. A csirkem...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: Zsó
fokhanymás sajtos csirkemell
fokhanymás sajtos csirkemell

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar Resztelt máj
Resztelt máj

Nem lesz kemény és keserű a máj, ha a sütés előtt, a megtisztítás után felcsíkozod és besózod, majd legalább 20 percen át a hűtőszekrényben állni hagyod. Igen, ez ellentmond annak...

Elkészítési idő: 20 perc
Nehézség: Könnyű
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció assignment_ind Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk