600 g csirkemell
só
bors
200 g ricotta
petrezselyemzöldje
liszt
tojás
prézli
olaj
1. A csirkemellet kiklopfoljuk, sózzuk, borsozzuk.
2. A ricottát kikeverjük sóval, borssal és petrezselyemzölddel.
3. A hússzeleteket megkenjük a krémmel és feltekerjük.
4. Panírozunk.
5. Olajban kisütjük.
A petrezselyemzöld mellé mehet egy kis oregánó, bazsalikom is.
Először bepácoljuk a csirkecombokat: mindkét oldalukat sózzuk, borsozzuk és megkenjük két evőkanál mustárral, majd félretesszük őket. (Nyilván minél többet áll, annál jobb, de nem...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű1. 1 pohár tejfölt kikeverünk ételízesítővel, borssal, fokhagymával. 2. Hozzákeverjük a reszelt sajtot, az apró kockára vágott lila hagymát és a tojássárgáját. 3. A csirkem...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűNem lesz kemény és keserű a máj, ha a sütés előtt, a megtisztítás után felcsíkozod és besózod, majd legalább 20 percen át a hűtőszekrényben állni hagyod. Igen, ez ellentmond annak...
Elkészítési idő: 20 perc Nehézség: Könnyű