2 ek balzsamecet
2 ek dijoni mustár
1 kk oregano
1 kk bazsalikom
0,5 kk kakukkfű
0,5 kk só
0,5 kk vegeta
40 ml extra szűz olívaolaj
Az összes hozzávalót keverd krémesre, majd öntsd rá a felkockázott csirkemellre. Jól forgasd össze az egészet, hogy a pácból mindenhova jusson. Én ezt este csinálom, másnap csak megsütöm. Kb. 500 gr húsra való adag.
1. A sütőt előmelegítjük 200 °C-ra. A kacsamellet gondosan megtisztítjuk a tokoktól és a szőrszálaktól (perzseléssel), majd leöblítjük, felitatjuk róla a nedvességet, és kettévágju...
Elkészítési idő: Nehézség: KözepesA lisztet, a tojást, a sót, az étolajat és a sütőport összekeverjük a vízzel. Belemártogatjuk a csíkokra felvágott csirkemellet, majd bő olajban pirulásig sütjük. Elkészítjük a sz...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA csirkecombfilét megmossuk, apró kockákra vágjuk, majd lisztben megforgatjuk. (Ilyenkor lehet a lisztet borsozni, és sózni is akár). Olajat és vajat vegyesen felforrósítunk egy m...
Elkészítési idő: 60 perc Nehézség: KönnyűA kukorica pelyhet durvára törjük, belekeverjük a fűszereket, kb 1/3 arányba zsemlemorzsát és 1 ek étkezési kemény. Sütéskor a tempurából ebben forgatjuk meg a húst és sütjük.
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű