» 1 csomag réteslap
» 2 korong camembert
» 1 tojás
A réteslapokat olvasztott vajjal megkenjünk, és kis téglalapokra vágjuk. A sajtot feldaraboljuk, és belecsomagoljuk a réteslapokba. Az elkészült csomagocskákat sütőpapírral bélelt sütőlapra helyezzük, megkenjük őket felvert tojással, és megszórjuk szezámmaggal. 15-20 percig 220 C fokos sütőben pirosra sütjük.
Camembert sajt, ezúttal rétestésztába csomagolva, áfonyalekvárral.
1. A lisztet a margarinnal meg a főtt, áttört burgonyával összegyúrjuk, megsózzuk, az élesztőt belemorzsoljuk és a tojássárgákkal összedolgozzuk. 2. Meleg helyen 1 órát pihente...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűTészta készítése: Az átszitált lisztet keverőtálba öntjük, közepébe mélyedést formázunk. Beleöntjük a kovászt, a tojásokat és a sót. Jól elkeverjük, utána jöhet a zsiradék, a te...
Elkészítési idő: Nehézség: NehézA kekszhez a hideg vajat a liszttel, sóval, reszelt sajttal elmorzsoltam, hozzáadtam a tojás sárgáját és gyors mozdulatokkal összegyúrtam. Ezután a tésztát fél órára hűtőbe tettem....
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű