320 g tonhal konzerv
2 db 567 g-os körszeletes ananászkonzerv
80 g pörkölt, sós kesudió
A konzervek levét leöntjük. Az ananászszeleteket a tányérokon a megfelelő formára rakjuk. A halat ráhalmozzuk, végül pedig a kesudióval díszítjük.
A sárgaborsót megmossuk, majd két és félszeres mennyiségű vízben feltesszük főni. Hozzáadjuk a kurkumát, garam masalát, cayenne borsot, fekete borsot, és kis lángon felforraljuk....
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA hozzávalókat összekeverem, majd a kókuszolajjal alaposan kikent gofrisütőben megsütöm.
Elkészítési idő: 25 perc Nehézség: KönnyűElsőként megmossuk megpucoljuk és kibelezzük a sütőtököt. Kb. 10 dkg-ot szép kicsi kockákra vágunk. Ez lesz a levesbetét. A maradékot szintén felszeleteljük és sütőpapírral bélelt...
Elkészítési idő: 40 perc Nehézség: KönnyűA langyos tejbe belekeverjük a szétmorzsolt élesztőt, 1 ek, lisztet és porcukrot, majd langyos helyen letakarva felfuttatjuk. A lisztet mély tálba szórjuk, közepébe vájunk egy mél...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű