menu

Családireceptkönyv.hu

Májkrém


Írta:

Elk. idő: 15-20 perc
Adag: 6 fő
Nehézség: Könnyű
print

Hozzávalók:


- máj
- só
- bors
- kakukkfű
- majoránna
- vöröshagyma
- kókuszzsír
- olívaolaj
- majonéz

Elkészítés:


Olívaolajon üvegesre pirítom a kockára vágott vöröshagymát, majd rádobom a megtisztított, felaprított májat. Fűszerezem (bors, kakukkfű, majoránna) - de nem sózom. Ha megpuhult a máj, átszedem az aprítógépbe, teszek rá egy kevés kókuszzsírt, sót ízlés szerint és addig keverem a gépben míg krémes állagú lesz. Egy kevés majonézzel lehet krémesebbé tenni az állagát.

Trükkök, tippek, praktikák:


-

Májkrém

Kinek a kedvence ez a recept?


favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept tipusa:


Saláták / Hidegtálak,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
Avatar Frankfurti saláta
Frankfurti saláta

A krumplikat héjában megfőzzük, meghámozzuk, kihűtjük és kis kockákra vágjuk. A kelkáposztát csíkokra vágjuk és leforrázzuk. A hagymát felaprítjuk. Mindent egy tálba öntünk, majoné...

Elkészítési idő: 15 perc
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: Ilonka
Krémsajtos töltött paprika
Krémsajtos töltött paprika

A vajat és a sajtot egy mixerrel alaposan elkeverjük, majd hozzáadjuk a kockára vágott szalámit. A tojásokat nagy lyukú reszelőn belereszeljük, ízesítjük sóval ,borssal és a mustár...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: Bogi
Almás párolt káposzta
Almás párolt káposzta

A káposztát torzsájától megtisztítjuk, és vékony metéltre vágjuk. Felmelegítjük az olajat és aranysárgára pirítjuk benne a cukrot. Pirítás közben állandóan kevergessük, mert hajlam...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: ani44
 Recept: Sült húsokhozNémet saláta
Recept: Sült húsokhozNémet saláta

A zellert csíkokra vágjuk és citromos,sós vízben félpuhára főzzük. A majonézt a tejföllel és az ananász levével összekeverjük. Az összes alapanyagot csíkokra vágjuk és rétegezzük e...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció assignment_ind Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk