4-6 egész csirkecomb, 15 dkg margarin vagy olaj vagy vaj,
1 Aldis főző tejszín,
1 póréhagyma, 2 evőkanál liszt, 1 evőkanál Curry, 2 kockából alaplé, só, fehérbors
A combokat sózzuk borsozzuk. Lábosban felülhevítjük a zsiradékot és megpirítjuk a húst. kiszedjük és a szeletelt póréhagymát üvegesre pároljuk a lábosban, meghintjük a 2 evőkanál lisztel és az 1 evőkanál curryvel, kicsit összekeverjük és hagyjuk pirulni egy keveset, majd felöntjük az alaplével. Visszatesszük a húsokat és lefedve kis lángon készre pároljuk. A húsokat megint kiszedjük és a léhez hozzáadjuk a tejszínt, elkeverjük és a vissza rakott húsokkal addig főzzük 1-2 perc amíg beűrösödik. Párolt rizzsel vagy tésztával tálaljuk.
A krumplit megpucoljuk, kockákra vágjuk, és feltesszük főni. Nagyon puhára kell főzni, mert úgy könnyebben dolgozunk vele később. A kiolvasztott spenótot nagyon kinyomkodjuk, hogy...
Elkészítési idő: 1 óra Nehézség: KözepesA csirkecombokat megmossuk és egy tálba tesszük. A zúzott fokhagymát a mustárba keverjük és hozzáadjuk az olajat is és a fűszereket. Ezzel átkenjük a combokat és felöntjük a sörrel...
Elkészítési idő: Nehézség: KözepesA tálaláshoz való narancsot meghámozzuk, cikkekre bontjuk és egy tálban összeforgatjuk az olíva olajjal és félre tesszük. A másik narancsot kifacsarjuk, és egy tálban csomómentesr...
Elkészítési idő: 30 perc Nehézség: Könnyű