4o dkg makaróni
kb: 4o dkg csirkemell
1 fej hagyma
2 ek liszt
2 dl tejföl
3 tojás
1o dkg sajt
só
bors
pirospaprika
pici napraforgó olaj
zsemlemorzsa
paradicsomlé
A makarónit sós vízben kifőzzük.
Az olajon megpirítjuk a hagymát, a pirospaprikát és az apróra vágott csirkemellet,
kevés paradicsomlével addig párolunk, míg puha nem lesz.
Megszórjuk 2 csapott kanál liszttel és alaposan összekeverjük….majd beleöntjük a tejfölt.
A kifőtt makarónit, a tojásokat és a tejfölös húst összekeverjük és kivajazott
és morzsázott jénaiba öntjük.
A tetejére reszeljük a sajtot, kis vajat és mehet is a sütőbe.
Addig sütjük, míg a sajt szépen meg nem pirul. (180°C – középen kb: 35 – 40perc )
A zsemléket beáztatjuk, majd kifacsarjuk, sózzuk, borsozzuk, hozzákeverjük a felkockázott füstölt tarját és a felkockázott főtt tojásokat. Kézzel a csirkecombok alá nyomkodjuk a t...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA hagymát felvagdossuk, és kevés olajon megdinszteljük, hozzáadjuk a felszeletelt húst is és fűszerezzük. Közben a gombát is megtisztítjuk és felszeleteljük, hozzáöntjük. A tejszín...
Elkészítési idő: 1 óra Nehézség: KönnyűEgy fej felaprított hagymát kevés olajon megpároltam, hozzáadtam fél fej fokhagymát. Ebbe tettem a darabokra vágott 1kg csirkemellet, majd mikor a hús kifehéredett belekevertem 2...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűSZEMÉLYENKÉNT 1 DB CSIRKE COMBOT BEFŰSZEREZZÜNK SÓVAL ŐRÖLT BORSSAL MAJORANNÁVAL MAJD TEPSIBE TÉVE ZSÍRRAL MEGKENVE LETAKARVA PUHÁRA SÜTJÜK...HA PUHA AKKOR TAKARÁS NÉLKÜL MEGPIRÍTJ...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű