(26 cm tortaformához)
9 db tojás
38 dkg étcsokoládé
38 dkg vaj
8 evőkanál cukor
2 evőkanál liszt
A 9 db egész tojást keverjük el, inkább csak elegyítsük, a 8 evőkanál cukorral, majd keverjük bele az olvasztott csokoládét, az olvasztott vajat végül a 2 evőkanál lisztet. Egy 26 centis tortaformát kicsit lisztezzünk ki, ebbe öntsük bele a krémet, majd 100 fokon 50 percig süssük. Amikor kivesszük, akkor kicsit úgy fog kinézni a tortánk, mintha még nem lenne kész, ekkor 12 órára hűtőszekrénybe kell tenni, majd tálalás előtt 1 órával vegyük ki, hogy visszakrémesedjen.
A lisztet a margarinnal elmorzsoljuk, hozzávegyítjük a porcukrot és a sütőport, majd a tejjel és a tojással meggyúrjuk. 6 kis cipóra osztjuk. A cipókat egyenként hosszú rúd ala...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA tojásokat a cukorral habosra keverjük. A száraz anyagokat összekeverjük. Hozzáöntjük a tojáshoz, elkeverjük. A rápát a reszelö kisebb lyukán lereszeljük, hozzá keverjük ezt is,...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA tojásfehérjét a cukorral habbá verjük. Hozzáadjuk a kókuszreszeléket és zsemlemorzsát. A kapott tésztát 24 cm átmérőjű, sütőpapírral kibélelt formába tesszük, 180 fokon 12 percig...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA tojássárgájákat a cukorral, vaníliás cukorral és a szoba-hőmérsékletű vajjal habosra keverem. Hozzáadom a túrót is, habverővel elkeverem. A tejet felmelegítem. A zselatin csomóme...
Elkészítési idő: 15 perc Nehézség: Könnyű