60 dkg csirkemell
50 dkg megtisztított burgonya
1 nagy hagyma
0,5 dl paradicsomlé
1 teáskanálnyi őrölt paprika
2 csilipaprika
só, bors
olaj
A hagymát megtisztítjuk és apróra vágjuk, kevés olajban megdinszteljük és hozzáadjuk a felkockázott húst is. 2-3 percig pirítjuk, majd felöntjük a paradicsomlével és fűszerezzük. Lefedve főzzük pár percig. A megtisztított burgonyát közben apróra vágjuk és hozzáadjuk, felöntjük annyi vízzel ami ellepi, majd a csilipaprikát is belekeverjük. Puhára főzzük, miután elkészült egy tálra halmozzuk és meglocsoljuk a szafttal.
A húst kockázzuk fel, és az olajon pirítsuk meg. Ha megpirult, adjuk hozzá a reszelt gyömbért és reszelt fokhagymát, a cukrot, a mézet és a szójaszószt. Forraljuk jól össze, szó...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűEz is egy kedvenc nálunk, főleg amikor nincs kedvem sokat a tűzhely mellett állni. Tényleg olyan étel, amit kb.20 perc összedobni és csak várni kell, amíg a sütőben megsül. Nyáron,...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA húsokat átkenjük a fűszerekkel, majd két szelet baconnel betekerjük mindegyiket. A zöldségeket megtisztítjuk és csíkokra vágjuk, kivajazott tepsibe tesszük. Ráhelyezzük a göngyöl...
Elkészítési idő: Nehézség: Közepes45 dkg bacon Elkészítés: Egy kerek jénai tálat (nálam egy lábas volt) kibélelünk baconnal úgy, hogy legyen lelógó széle is. A csirkemelleket megmossuk, leszárítjuk, maj...
Elkészítési idő: 75 perc Nehézség: Könnyű