6 csirkecomb
0,5 dl sör
3 evőkanál olívaolaj
1 teáskanálnyi mustár
1 teáskanálnyi tárkony
1 fél teáskanálnyi őrölt kömény
2 gerezd fokhagyma
só, bors
A csirkecombokat megmossuk és egy tálba tesszük. A zúzott fokhagymát a mustárba keverjük és hozzáadjuk az olajat is és a fűszereket. Ezzel átkenjük a combokat és felöntjük a sörrel, a tálat lefedjük és legalább 2-3 órán át állni hagyjuk a pácolt húsokat. Majd kivajazott tepsibe tesszük és ráöntjük a páclevet is, 40 percen át sütjük. Időközben megforgatjuk, hogy jól átsüljenek.
A csirkemellet csíkokra vágjuk. A formát kibéleljük a baconnel. Összekeverjük a csirkemell kivételével a hozzávalókat, megkóstoljuk, hogy elég sós e. (lehet kicsit sósabbra csináln...
Elkészítési idő: Nehézség: NehézA csirke darabokat megmossuk és bedörzsöljük sóval és borssal. Az olajat a vajjal felforrosítjuk és elősütjük benne a csirkéket. Mindegyik oldalát kb. 15 perc alatt. Félretesszük a...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA csirkemellet vékony csíkokra vágom, egy tálba teszem, rászórom a koriandert, oregánót, chili port, őrölt paprikát, köménymagot, zúzott fokhagymát és a sót. Átforgatom, és félr...
Elkészítési idő: 30 perc Nehézség: KönnyűÁllítsd a sütőt 200 C fokra. Keverd össze a mézet, mustárt, olajat és a sót, borsot. Forgasd a pácba a csirke darabokat. Törd apróra a a kukoricapelyhet. Szedd le a húsról a fe...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű