Hagyma
Fokhagyma
Bab
Gersli
Füstölt hús
Pirospaprika
Babérlevél
Hagymat, fokhagymat felapritasz, berakod egy fazekba, ra megy 40-50deka bab (5-6 orat azzon elotte), fustolt hus, pirospaprika, baberlevel, jo marek gersli (arpagyongy) so-bors, annyi viz, hogy boven ellepje. Lehet bele csontot is tenni, vagy hust, meg szoktam fott tojast is megpucolva. Megfozod, kg 2ora, a babtol fugg. Aztan lehet sutobe is tenni, en a melegitolapra rakom, ahol meg fo vagy 18-20 orat.
A gombák tönkjét kiemeljük, apróra vágjuk és a vöröshagymán megpirítjuk. Sózzuk, borsozzuk, majd hozzáadjuk a krémsajtot. 1-2 percig együtt sütjük. Szárított vagy friss petrezselye...
Elkészítési idő: 45 perc Nehézség: KönnyűA virsliket hosszában vágjuk ketté úgy, hogy vigyázzunk, ne vágjuk teljesen végig. Maradjon kb. 1-2 cm egyben. Fordítsuk ki a virsli szárakat szív alakúra, és a csücskénél tűzzük...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA spenótot megfőzzük sós vízbe, amikor már megpuhult készítünk egy fokhagymás rántást. Felengedjük tejjel. A vízből kiszedjük a spenótot. Késsel összedaraboljuk és beletesszük a...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA hagymát kevés olajon megdinsztelni, a reszelt répát, cukkinit hozzáadni és fűszerezni ( só, paprika, curry, fokhagyma). Puhára sütni. A kölest alaposan megmosni és megfőzni, ki...
Elkészítési idő: Nehézség: Közepes