-20 bodzavirág
-5 citrom karikázva
-2 kg cukor
-6 ek. citromsav
2 kg cukrot 2 liter vízzel sziruppá főzünk. Beletesszük a többi hozzávalót.
2 napig áztatjuk.
Tüllön átszűrjük.
Hűtőben tároljuk.
1:5 arányban hígítjuk
A tejszínt feltesszük melegedni /lassú tűzön/, majd ha meglangyosodott, feloldjuk benne a cappuccino port. Vigyázzunk hogy ne maradjon csomós. Ha ez kész, mehet bele egyesével mi...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA feldarabolt céklagumót tedd gyümölcscentrifugába. A levét önmagában is fogyaszthatod, de még jobb, ha adsz hozzá almát és sárgarépát is. Az így kapott italt hígíthatod egy deci...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűÖsszeturmixoljuk a málnát a citrom levével, az áfonyalével és a mézzel, majd felöntjük az ásványvízzel. Tipp: a felöntéshez ásványvíz helyett használhatunk tonikot vagy pezsgőt.
Elkészítési idő: 5 perc Nehézség: KönnyűBeleteszünk egy hatalmas csokor citromfüvet egy lábasba és felöntjük vízzel. Hűtőbe tesszük és másnapig állni hagyjuk. Másnap 10-15 percig felforraljuk, majd finom szűrőn szűrjük....
Elkészítési idő: Nehézség: Közepes