menu

Családireceptkönyv.hu

Paradicsomos-Bazsalikomos Szardínia


Írta:

Nehézség: Könnyű
print

Hozzávalók:


Paradicsomos-Bazsalikomos Szardínia


Elkészítés:



- Kókuszolajon felhevítjük a zúzott fokhagymát, majd ehhez adjuk a friss bazsalikomot és a paradicsompürét, sózzuk, borsozzuk és kb. 5 percig főzzük.
- Ezután hozzáadjuk a paradicsomos halkonzervet, óvatosan megforgatjuk a szószban, végül a kifőzött tésztát is belekeverjük, és tálalhatjuk is.

Kinek a kedvence ez a recept?


favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept tipusa:


Halételek,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
Avatar Tonhalas quinoa pizza
Tonhalas quinoa pizza

A kimért quinoa-t alaposan, nagyobb mennyiségű vízben átmossuk, lecsepegtetjük, félretesszük. A gyökérzöldségeket a kimért sós vízben puhára főzzük, majd a quinoa-val együtt krémes...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Írta: Karolin
Rácponty
Rácponty

A burgonyát többféleképpen is előkészíthetjük. 1. A félig megfőzött burgonyát a kizsírozott tepsibe karikázzuk. 2. Nyers krumplit felkarikázunk, majdnem készre sütjük, utána tes...

Elkészítési idő:
Nehézség: Közepes
share
Avatar Ráchal roma módon
Ráchal roma módon

A krumplit héjában megfőzöm, a halakat megpucolom, kibelezem, törzsét felszeletelem, vagy ha kishal, akkor beirdalom. A tepsit kizsirozom és beleterítem a karikázott főtt krumplit...

Elkészítési idő:
Nehézség: Közepes
share
Avatar
Írta: Anita
Ecetes lé ecetes halhoz
Ecetes lé ecetes halhoz

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció assignment_ind Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk