menu

Családireceptkönyv.hu

Paradicsom leves


Írta:

Nehézség: Könnyű
print

Hozzávalók:


500 gramos paszírozott paradicsom /dobozos/
1 fej hagyma
3 gerezd foghagyma
kevés sima liszt

bors
cukor
tészta

Elkészítés:


Az apróra vágott hagymát kevés vajon megpároljuk, hozzáadjuk a foghagymát majd a lisztet. Megpirítjuk, hideg vízzel felontjuk. Hozzáadjuk a paradicsomot, felontjuk vízzel. Forraljuk majd belefozzuk a tésztát. Sóval, borssal, cukorral ízesítjuk ízlés szerint.

Kinek a kedvence ez a recept?


favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept tipusa:


Meleg levesek,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
Avatar Mindenmentes sütőtök krémleves
Avatar Slavitsek Alexa Kedvelnék Avatar Endrődy Hanna Kedvelnék Avatar Jenei Szilvia Kedvelnék
Mindenmentes sütőtök krémleves

Olvasztott zsíron üvegesre pároljuk a felkockázott hagymát. Ha kész, hozzáadjuk a kockázott sütőtököt, az átmosott vörös lencsét, gyömbért és átforgatjuk. Hozzáöntjük a fél liter...

Elkészítési idő: 30 perc
Nehézség: Könnyű
share
Avatar Zöldborsó krémleves
Zöldborsó krémleves

A zöldborsót megpároltam, kb 5 perc kell hozzá, majd azonnal jeges vízbe tettem. Utána kevés vajon lepirítottam, majd felöntöttem zöldség alaplével. Belereszeltem egy gerezd fokha...

Elkészítési idő: 0,5 óra
Nehézség: Könnyű
share
Avatar Sárgarépa krémleves!!!!
Sárgarépa krémleves!!!!

Aprítsd fel a póréhagymát, karikázd fel a sárgarépát. Az olajon forrósítsd fel a póréhagymát, 3 percig állandóan kevergetve párold, majd tedd bele a felkarikázott répát. Fűszerezd...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar Fokhagyma krémleves
Fokhagyma krémleves

1. Mielőtt elkezdjük készíteni a levest, a kenyeret felkockázzuk, sütőpapíros tepsibe tesszük a kockákat és 180 fokos sütőben aranybarnára pirítjuk (10-15 perc). 2. A vöröshagymá...

Elkészítési idő: 30 perc
Nehézség: Könnyű
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció assignment_ind Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk