menu

Családireceptkönyv.hu

2. KAPORMÁRTÁS


Írta:

Elk. idő: 30
Adag: 2 fő
Nehézség: Könnyű
print

Hozzávalók:


2 csokor kapor
2 evőkanál finomliszt
2 dl tejföl
1 teáskanál só
1 teáskanál ecet (10 %-ös)

Elkészítés:


Az apróra vágott kaprot vízben megfőzzük, majd a liszttel elkevert tejföllel behabarjuk. Ecettel savanyítjuk, és újra felforraljuk. Tükörtojásra vagy töltött tökre nagyon finom.

Trükkök, tippek, praktikák:


http://receptek.ma/receptek/reszletek/kapormartas-1

2. KAPORMÁRTÁS

Kinek a kedvence ez a recept?


favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept tipusa:


Szószok,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
Írta: Detty
Salsa szósz
Salsa szósz

1.Késes robotgépben összevágunk mindent (nem muszáj pürére). 2.Hűtve tálaljuk.

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar Majonéz
Majonéz

1 A tojássárgákhoz egy habverővel keverjük hozzá a sót, cukrot, és a mustárt. 2 Vékony sugárban, folyamatos keverés mellett keverjük hozzá az olajat is. Jó minőségű olajat haszn...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: Anikó
Pizza szósz eltevése
Pizza szósz eltevése

Házi pizzakrém elkészítése: Az forrás szerint, ahol a receptet találtuk, a hagymát olajon kell üvegesre párolni, majd utána pépesíteni, de mi nem szeretünk semmit olajosan eltenni...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: Kriszta
Almaszósz
Almaszósz

Az almákat meghámozzunk, kockára vágjuk, és cukros vízben főzni kezdjük. Hozzáadunk egy kevés szegfűszeget és a fahéjat. Ha megpuhult, kivesszük belőle a fahéjrudat, és botmixerrel...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció assignment_ind Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk