Ingredients: Pour 10 Mhadjebs
-500g de semoule fine .
– 1cc de sel
– Eau tiède
-1 tasse d’huile pour le façonnage.
Farce:
-3 oignons émincés
-3 tomates pelées et coupées en petits morceaux
-250g de viande hachée
-3 cà soupe d’huile d\’olive
-1 cc de concentré tomates
-sel et poivre
-Harissa (facultatif).
http://www.la-cuisine-de-mes-racines.com/mhadjeb/
A quiche lorraine töltelékét a legcélszerűbb akkor elkészíteni, amikor a pitetésztát elősütöd. Ehhez először is vágd kb. 1 cm-es kockákra a húsos szalonnát, és közepes lángon kezd...
Elkészítési idő: 40 perc Nehézség: KönnyűA főtt , áttört burgonya ne legyen összeállításkor meleg de ne is hűljön ki teljesen. A zsiradék aránya fontos, ki kell tapasztalni. Amikor összeállt a tészta azonnal lehet sodo...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA tojást, cukrot, lisztet, tejet, vizet és a sót simára keverjük. A palacsintasütőt kis olajjal elősütjük, majd miután már kellően felforrósodott az edény, egy merőkanál tésztát be...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű