- 1 ½ kg uborka
- 1 ½ kg paprika
- 1 ½ kg káposzta
- 1 ½ kg zöld paradicsom
- 1 ½ kg hagyma
- 10 dkg só
- 3 dl 20%-os ecet
- 1 kávés kanál szalicil
- 1 csomag őröltbors
- 40 dkg cukor
- 1 kávéskanál borkén
- 1 napig hagyni kell állni, utána lehet üvegezni
Felforralom a vizet a sóval, langyosra hűtöm. Alaposan megsikálom a fürtös uborkákat, megtisztítom a fokhagymát, tormát, megmosom a kaporszárat. Oldalára fektetem a gondosan e...
Elkészítési idő: Nehézség: KözepesEladásra,akár műanyag kis hordókba is ! (annak a receptje)
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűAz uborkát mosd meg és vágd le a végeit. A tormát tisztítsd meg és vágd csíkokra. Az uborkát tedd egy tálba, add hozzá a tormát, a megtisztított fokhagymagerezdeket és a kaprot. A...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűAnnyi paradicsommal készítettem, ami egészben a nagy inox fazékban elfér. A paradicsomot az alján kicsit keresztben bevágtam, és a forró vízbe adagonként 2- perre beletettem, Ami...
Elkészítési idő: 3 óra Nehézség: Könnyű