Csirkemell, bacon szalonna, só, bazsalikom bors, olaj
A baconbe göngyölt csirkemellnél gyorsabbat és egyszerűbbet nem sokat találsz: a klopfolt csirkemellszeleteket sózd, borsod, majd helyezd őket a kiterített bacon szeletekre. A húsra mehet egy réteg mozzarella sajt, majd annyi bazsalikom, amennyit nem szégyellsz. ;) A feltekert húsokat olívával kikent tűzállótálban, 165 fokos sütőben, 35 perc alatt készre sütjük.
A húsgolyóhoz keverjünk össze mindent egy tálban, kivéve az olajat. Gyúrjuk jól össze a masszát. Készítsünk belőle kb. 16-18 húsgolyót. Egy serpenyőben forrósítsunk fel 2 evőkan...
Elkészítési idő: 15+35 perc Nehézség: KönnyűA csirkemellet vágd nagyobb szeletekre, szórd meg mindkét oldalát sóval, borssal és fokhagymaporral. A lisztet keverd össze a reszelt parmezánnal, és forgasd meg benne a hússzelete...
Elkészítési idő: 10+25 Nehézség: KönnyűA karfiolt, megtisztítjuk majd rózsáira szedjük, majd ételízesítős vízben körülbelül 10 perc alatt félpuhára főzzük. Leszűrjük, majd félretesszük. A csirkemellet vékony szele...
Elkészítési idő: 1,5 óra Nehézség: KözepesA húst fűszerezzük be, öntsük rá az olajat és egy éjszakán át hagyjuk a hűtőben, hogy a fűszereket jól magába szívja. Mikor sütni szeretnénk, a csirkemellet kötözzük össze (hogy n...
Elkészítési idő: Nehézség: Közepes