- gomba
- ecet
- füstölt sonka
- kemény tojás
- petrezselyem zöld
- reszelt sajt
- só
- bors
- kicsi tejföl
A gomba fejeket ecetes vízben megfőzni.
A többi hozzávalót a sajt kivételével összedarálni, és a gomba fejekbe tölteni. A sajtot a tetejére reszelni és sütőben készre sütni.
A lisztet, a kefírt, a tojásokat és a sót egy tálba tesszük, majd elmorzsoljuk benne az élesztőt. Egy gödröcskét csinálunk neki, majd ráöntjük a langyos tejet és jól bedagasztjuk....
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű1 kg dagadó (bárányból izgalmasabb) két gerezd apróra vágott fokhagyma két csapott teáskanál őrölt fahéj két csapott teáskanál őrölt szegfűszeg két csapott teáskanál durvára őr...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA sütőt melegítsük elő 200 fokra. Egy serpenyőben a MAGGI Ízvarázzsal megszórt hússzeletek mindkét oldalát hirtelen átsütjük, majd kivesszük és egy sütőtál aljára tesszük. A gombá...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű4 tojás sárgáját a cukorral kikeverjük, majd hozzáadjuk a többi hozzávalót is. Ha kész a végén a 4 felvert tojásfehérjét is hozzákeverjük.
Elkészítési idő: 30 perc Nehézség: Könnyű