2 csirkemell, 1 nagy pohár tejföl, 1 kis fej vöröshagyma, 1 csokor zöldhagyma, bacon, só, bors, fehérbors
1. A csirkemellet vágd fel háromujjnyi vastag csíkokra, sóval és egy kevés fehér borssal ízesítsd, tekerd bele a baconbe, majd fektesd tepsibe.
2. A vöröshagymát vágd fel vékony karikákra, és szórd szét a tepsiben, amibe a húsokat fektetted.
3. A tejfölt sózd meg, majd a felszeletelt zöldhagymával keverd össze.
4. Öntsd ezt a húsra, és fedd le alufóliával az egészet, majd mielőtt kész lenne, vedd le a fóliát, és pirítsd meg kicsit a tetejét.
A karajszeleteket kiklopfoljuk, sózzuk. A lila hagymát megtisztítjuk és karikákra vágjuk. A kiterített hússzeletek egyik oldalára teszünk 2-2 szelet bacont, füstölt sajt szeletet,...
Elkészítési idő: 30 perc Nehézség: KönnyűEgy csirkemellet felkockázunk,esetleg csíkokra vágjuk. A bundához valókat csomómentesen elkeverjük, beletesszük a kockára vágott csirkemellet, majd bő olajban ropogósra sütjük....
Elkészítési idő: Nehézség: KözepesA húst felszeleteljük, kiklopfoljuk. Egy dobozban összekeverjük az olajat, a piros aranyat és a barbecue-fűszert. A hússzeletek mindkét oldalát alaposan bedörzsöljü...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű4-5 szelet csirkemellet megsóztam és olívaolajon megsütöttem. Az előző nap lecsót készítettem, megmelegítettem és a megsült csirkeszeletek tetejére kanalaztam. Rizst főztem hozzá....
Elkészítési idő: 30-40 perc Nehézség: Könnyű