40 dkg konzervkukorica, 1 nagy fej lilahagyma, 4 tojás, 2 pár virsli, 2 dl tejföl, 1 ek mustár, 1 cs petrezselyem, só, 1 kk cukor
1. A krémsajtot a fölaprított kaporral összekeverjük.
2. A kovászos uborkákat hosszában kettévágjuk, a belsejét kivájjuk.
3. Az így keletkezett mélyedésbe a kapros krémsajtot halmozzuk, és a tetejét megszórjuk a vékony karikára vágott újhagymával.
4. A töltött kovászos uborkákat franciasalátára vagy orosz hússalátára helyezzük, és behűtve kínáljuk.
Egy tálba a tojásokat beleütjük, hozzáadjuk a tejfölt, sót, őrölt borsot, az összezúzott fokhagymát és jól összekeverjük. A kenyér szeleteket félbe vágjuk, majd egyenként a tojás...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűEgy zöldsalátát, paradicsomot felaprítasz, egy szelet kenyeret kockázol, majd pirítva hozzádod a csirkemellet, összekevered, és leöntöd olívaolajból és almaecetből, egy teáskanál s...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA kerekrépát megmossuk, meghámozzuk, és sós vízben megfőzzük. Ezután vékonyra szeleteljük, hozzáadjuk a gyalult zöldhagymát, a petrezselyemzöldet és a kaprot, összekeverjük és megl...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA füstölt sajtot és a sárgarépát sajtreszelőn lereszeljük. Hozzáadjuk a szintén lereszelt fokhagymát és az 1-2 evőkanál majonézt. Jól összeforgatjuk. Utána pirítós kenyérre kenjük....
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű