70 dkg túró, 10 dkg krémsajt, 10 dkg vaj, 2 kaliforniai paprika, 1 kisebb hagyma, fél tk őrölt kömény, só, bors
1. A túrót, a krémsajtot és a vajat egy tálba tesszük, fűszerezzük és robotgéppel összedolgozzuk.
2. A hagymát és a paprikát megtisztítjuk, majd apróra szeleteljük és belekeverjük.
3. Az asztalra egy nagy darab fóliát terítünk és ráhalmozzuk a túrós masszát és rudat formálunk belőle.
4. Feltekerjük a fóliát és a két végét megkötjük, hogy megtartsa a formáját.
5. Hűtőbe tesszük 3 órára, majd szeletelhetjük.
A tejfölt a sajtkrémmel és borssal összekeverjük, és állni hagyjuk. Beletesszük a többi hozzávalókat, és jól összekeverjük.
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűEgy kg sertés vagy csirke máj,, bármely meg felel,, egy kg zsír szalonna, egy kg sertés hus, egy kg hagyma, fűszerek ízlés szerint, só, fehér bors, fahéj, szerbors, kevés majoránna...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű1. A tojást és a répát megfőzzük, a sonkával az uborkával és a hagymával együtt felkockázzuk. 2. A tejfölt, majonézt összekeverjük, ízesítjük és belekeverjük a zselatin fixet, m...
Elkészítési idő: Nehézség: NehézA bacont felszeleteljük és kiolvasztjuk. A kolbászhúst a fűszerekkel, az apróra vágott zsályával, az áttört fokhagymával, valamint a bacon kockákkal összegyúrjuk. Vastagabb henger...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű