10 db tojás, 10 db kisebb paradicsom, majonéz, metélőhagyma
1. A tojásokat keményre főzzük, kihűtjük, megtisztítjuk, és az aljukból egy keveset levágunk..
2. A paradicsomot megmossuk, a tetejét levágjuk, és a belsejét egy kanál segítségével 3/4-ig kikaparjuk.
3. A metélőhagymát 3-4 cm hosszúra vágjuk, és egy tálon szétszórjuk, mintha fűszálak lennének.
4. A tojásokat a szórt metélőhagymára állítjuk.
5. A tetejére ültetjük a paradicsomokat, és majonézzel apró pöttyöket rakunk rá.
1. A tojásokat megfőzöm, lehűtöm, kettévágom. 2. A szalámit apróra vagdalom. 3. A sárgáját kiveszem és összegyúrom a többi hozzávalóval. 4. A masszát habzsákkal visszat...
Elkészítési idő: Nehézség: NehézA tojások fehérjét verd kemény habbá, add hozzá a tojások sárgáját, 1 ek olajat, a sót és a sütőporral elkevert lisztet. Alacsony fokozaton mixereld össze az egészet, majd öntsd sü...
Elkészítési idő: Nehézség: Közepes1. Egy nagy fazékban hideg vízben (adagonként kb. 4 dl) odateszem a megtisztított húsféléket, a sóval és a fűszerekkel együtt. 2. Puhára főzöm. Tetejét kicsi állás után lezsíro...
Elkészítési idő: Nehézség: Nehéz