menu

Családireceptkönyv.hu

Kocsonya


Írta:

Nehézség: Nehéz
print

Hozzávalók:


2 kg láb, csülök, bőrke, 5-6 fej hagyma, 4 fej fokhagyma, 2 ek egész bors, só, paprika

Elkészítés:


1. Egy nagy fazékban hideg vízben (adagonként kb. 4 dl) odateszem a megtisztított húsféléket, a sóval és a fűszerekkel együtt.

2. Puhára főzöm. Tetejét kicsi állás után lezsírozom, a levét tányérokba szűröm, a húst lecsontozva elosztom a tányérokba.

3. A kocsonya tetejét dermedés után paprikázom.

Kocsonya

Kinek a kedvence ez a recept?


favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept tipusa:


Hidegtálak,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
Avatar
Írta: Bertalan
Franciasaláta szeletelve
Franciasaláta szeletelve

Elkészitjük a franciasalátát,megfőzzük a tojásokat,a leirás alapján megcsináljuk a zselatint is. Az őzgerinc formát kibéleljük folpackkal,belesimitjuk a saláta felét.Hosszában ráh...

Elkészítési idő:
Nehézség: Közepes
share
Főtt tojásból egérke
Főtt tojásból egérke

1. A tojásokat megfőzzük, megtisztítjuk, majd kettévágjuk. 2. Kivesszük a sárgájukat, és azt átpasszírozzuk. 3. A salátát leveleire szedjük, megmossuk, leszárítjuk. 4....

Elkészítési idő:
Nehézség: Nehéz
share
Avatar
Írta: Imre
Orosz hússaláta
Orosz hússaláta

1. A hozzávalókat apró darabkákra felkockázzuk. 2. A tejfölt a majonézzel, sóval és a borssal elkeverjük. Egy kevés fehérborecettel és porcukorral ízesítjük. 3. Egy tálban össze...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Uborka túrókrémmel
Uborka túrókrémmel

1. Az uborkákat megmossuk, hosszában félbevágjuk, a belsejét kivájjuk. 2. A túrót áttörjük, a tejföllel simára keverjük. 3. Hozzáadjuk a fölaprított vöröshagymát, az összez...

Elkészítési idő:
Nehézség: Nehéz
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció assignment_ind Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk