2 kg láb, csülök, bőrke, 5-6 fej hagyma, 4 fej fokhagyma, 2 ek egész bors, só, paprika
1. Egy nagy fazékban hideg vízben (adagonként kb. 4 dl) odateszem a megtisztított húsféléket, a sóval és a fűszerekkel együtt.
2. Puhára főzöm. Tetejét kicsi állás után lezsírozom, a levét tányérokba szűröm, a húst lecsontozva elosztom a tányérokba.
3. A kocsonya tetejét dermedés után paprikázom.
Elkészitjük a franciasalátát,megfőzzük a tojásokat,a leirás alapján megcsináljuk a zselatint is. Az őzgerinc formát kibéleljük folpackkal,belesimitjuk a saláta felét.Hosszában ráh...
Elkészítési idő: Nehézség: Közepes1. A tojásokat megfőzzük, megtisztítjuk, majd kettévágjuk. 2. Kivesszük a sárgájukat, és azt átpasszírozzuk. 3. A salátát leveleire szedjük, megmossuk, leszárítjuk. 4....
Elkészítési idő: Nehézség: Nehéz1. A hozzávalókat apró darabkákra felkockázzuk. 2. A tejfölt a majonézzel, sóval és a borssal elkeverjük. Egy kevés fehérborecettel és porcukorral ízesítjük. 3. Egy tálban össze...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű1. Az uborkákat megmossuk, hosszában félbevágjuk, a belsejét kivájjuk. 2. A túrót áttörjük, a tejföllel simára keverjük. 3. Hozzáadjuk a fölaprított vöröshagymát, az összez...
Elkészítési idő: Nehézség: Nehéz