80 dkg burgonya, 1 vöröshagyma, 5 dkg kemény sajt, 1 tojás, 2 ek liszt, aprított petrezselyem zöld, 80 dkg pulykahús, 2 ek vaj, 5-6 ek olívaolaj, só, bors
1. A burgonyát héjastól félpuhára főzzük, majd kihűtjük, meghámozzuk, durvára reszeljük.
2. A hagymát apróra vágjuk, a sajtot lereszeljük.
3. A burgonyát alaposan összegyúrjuk a hagymával, a sajttal, a tojással meg a liszttel, majd beledolgozzuk a petrezselyem zöldet, sóval, borssal ízesítjük.
4. A húst kis szeletekre vágjuk, kiklopfoljuk, fűszerezzük, és mindkét oldalát megsütjük.
5. Rövid ideig hűlni hagyjuk, majd a burgonyás keverékkel beburkoljuk.
6. Az olívaolajon, közepes hőfokon világosbarnára sütjük.
7. Saláta vagy zöldségköret illik hozzá.
A snidlinget, a jalapenot, a paradicsomot és a bacont apróra vágjuk. A bacont lepirítjuk, leszűrjük. A hússzeleteket kiklopfoljuk, sózzuk. Az apróra vágott snidlinget, jal...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA töltelékhez a kenyeret kevés vízbe áztatom, ne ázzon szét teljesen, de azért puhuljon meg. A szalonnát felaprítom, a hagymát is igen apróra vágom, a gombát apróra szeletelem. N...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyűkésőbb
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA csirkemellet kockára vágjuk. Olajban megsütjük, amíg kicsi színt kap, majd kiszedjük. Az olajban kicsit átforgatjuk a kukoricát, kb. 10 perc. Felöntjük tejszínnel. Felfő, kb. 1...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű