4 db főtt tojás, 15 dkg pulykasonka, 3 szál zöldhagyma, 2-3 ecetes uborka, 1 tojásból házi majonéz (tojás sárga, mustár, olaj, só)
1. A tojásokat meghámozzuk, nagy lyukú reszelőn lereszeljük.
2. A sonkát egy másik tányérban szintén lereszeljük.
3. Az uborkát apró kockára vágjuk és a zöldhagymát karikára vágjuk.
4. Elkészítjük a majonézt és egy nagyobb vagy több kisebb, mély tálaló tálba rétegezzük a hozzávalókat.
5. A tál aljára egy kevés majonézt csorgatunk, belerakjuk a sonkát, ráhalmozzuk az uborkát, rákenünk egy adag majonézt, majd erre jön a reszelt tojás illetve a zöldhagyma.
6. A tetejére kenjük a maradék majonézt és zöldhagymával díszítjük.
7. Tálalásig hűtőben tartjuk.
Meghámozzuk a gyümölcsöket, és apróbb kockákra vágjuk. A citrusokról pedig a hártyát (a fehér belső héját) is eltávolítjuk, és csak azután vagdossuk fel. A meggy...
Elkészítési idő: 15 perc Nehézség: KönnyűAz uborkát alaposan megmosom, de nem hámozom meg. Leváhom a végeit. A lehető legvékonybban felszeletelem, összekeverem az apróra vágott és szétnyomott fokhagymával és ízlés szerint...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűDie Paprikaschoten waschen, putzen und in kleine Würfel schneiden. Den Mais darunter mischen. Für die Marinade alle Zutaten in ein passendes Gefäß geben und mit einem kleinen Sc...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA bőr nélküli tepertőt húsdarálón ledaráljuk. Sózzuk, borsozzuk, belekanalazzuk a margarint és a mustárt. Alaposan összekeverjük.
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű