rizs, zöldborsó, petrezselyem, reszelt sajt, vaj
1. A rizst párold meg. Kevés vajon, apróra vágott petrezselyemmel párold meg a zöldborsót is, majd keverd a forró rizshez. (sütőben, fedő alatt melegítsd össze.)
2. Tálaláskor bőven szórd meg sajttal.
Az édesburgonyát meghámozom, felkockázom és megfőzöm. (A víz forrása után már ügyelni kell mert nagyon gyorsan megpuhul) A főtt burgonyát áttöröm, majd az utifűvel, liszttel, toj...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA burgonya héját alaposan megsikáljuk, és héjastól sós vízben puhára főzzük. A lisztet egy tálba szitáljuk, hozzáadjuk a még melegen áttört burgonyát (ez a meleg fog majd segíteni...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA krumplit héjában megfőzöm sós vízben. Még forrón lehúzom a héját és krumplinyomóval összetöröm. A vajat a tejszínnel felforralom, vigyázat, hamar kifut! Kisebb adagokban öntöm a...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA petrezselymet finomravágjuk, és az apróra vágott vöröshagymával, valamint a kis kockákra darabolt paradicsommal összekeverjük. A búzadarát kevés vízben jól átkeverjük, a vizet...
Elkészítési idő: 90 perc Nehézség: Könnyű