40 dkg edami v. trappista sajt, 10 dkg vaj, 1 db camping sajt, 1 ek mustár, 1 kisebb fej lila hagyma, 2 db keményre főtt tojás, petrezselyemzöld, 20 dkg sonka
1. A sajtot alufóliában forró vízben 20 percig főzzük, majd 30x30 cm-re kinyújtjuk.
2. Kibéleljük vékony sonkaszeletekkel, majd rákenjük a krémet.
3. A vajat összekeverjük a camping sajttal, mustárral és az apróra vágott lila hagymával.
4. Belekeverjük az apróra vágott tojásokat és petrezselyemzöldet is.
5. Aki szereti egy kis csípős piros aranyat is adhat hozzá.
6. Végül a sajtot feltekerjük, hűtőbe tesszük.
7. Amikor megszilárdult, lehet szeletelni.
1. A tojásokat megfőzöm, lehűtöm, kettévágom. 2. A szalámit apróra vagdalom. 3. A sárgáját kiveszem és összegyúrom a többi hozzávalóval. 4. A masszát habzsákkal visszat...
Elkészítési idő: Nehézség: Nehéz1. A tojásokat keményre főzzük, meghámozzuk és lereszeljük. 2. Hozzákeverjük a sajtot, a tormát, a mustárt és a majonézt, majd ízlés szerint sózzuk. 3. A tormás tojáskrémet...
Elkészítési idő: Nehézség: Nehéz1. A mexikói zöldségkeveréket, 1 dkg vajban kevés víz, só hozzáadásával puhára párolunk.(víz ne maradjon alatta) 2. Közben a tejfölből, majonézből, ízlés szerint mustár, só, bor...
Elkészítési idő: Nehézség: NehézA tojást, ízlés szerint sóval, borssal, spenóttal, a reszelt goudával és az útifűmaghéjjal jól kikeverek. Egy tepsit kibélelek sütőpapírral, belesimítom a spenótos keveréket és j...
Elkészítési idő: Nehézség: Közepes